Un tânăr de 24 de ani și-a dat foc în benzinărie – stația a fost la un pas de o explozie catastrofală

Posted on nov. 28 2022 - 1:17pm by petre

Un tânăr de 24 de ani din comuna doljeană Izvoare și-a dat foc într-o benzinărie, la scurt timp după ce fusese prins drogat și fără permis de conducere, la volan.

 

„În jurul orei 03.37, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei stații de distribuție carburanți, din comuna Perișor, un bărbat ar fi distrus mai multe calculatoare. La fața locului a fost identificat același tânăr de 24 de ani, din comuna Izvoare, care, în jurul orei 03.30, și-ar fi turnat pe el o substanță inflamabilă, după care s-ar fi autoincendiat. Ulterior, focul s-a extins și la calculatoarele stației, fiind localizat și stins de angajații stației peco.Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare conștientă. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Înainte de gestul extrem, tânărul a fost testat pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine.

Comments

comments

About the Author