Un român și-a instalat toaleta în fața blocului

Posted on nov. 1 2022 - 8:42pm by petre

Toaleta din fundul curţii s-a mutat în faţa blocului. Se întâmplă la doi paşi de Bucureşti, în Târgovişte.

Supărat că blocul în care locuieşte are canalizarea defectă şi nu poate folosi baia din casă, un bărbat şi-a cumpărat o toaletă elecologică pe care a pus-o afară. Investiţia, care l-a costat 5.000 de lei, n-a fost pe placul primăriei. Aşa că astăzi au ridicat-o cu scandal.

 

Cine spune că intrarea în Schengen e departe, n-a ajuns la Târgovişte. Chiar în centrul cetăţii de scaun, de săptămâna trecută a mai apărut un… tron. Invenţia îi aparţine unui locatar supărat că nu mai poate trage apa la el acasă.

 

AntenaMeniuSearchStiri de ultima ora
Ultimele Știri Podcasturile Observator Update Live Score Fii Observator
VIDEO Românul care și-a instalat WC în fața blocului, pentru că acasă nu putea trage apa. După o saptămână a rămas fără el și a sunat la poliție: „Mi s-a furat o toaletă ecologică”
Toaleta din fundul curţii s-a mutat în faţa blocului. Se întâmplă la doi paşi de Bucureşti, în Târgovişte. Supărat că blocul în care locuieşte are canalizarea defectă şi nu poate folosi baia din casă, un bărbat şi-a cumpărat o toaletă elecologică pe care a pus-o afară. Investiţia, care l-a costat 5.000 de lei, n-a fost pe placul primăriei. Aşa că astăzi au ridicat-o cu scandal.

De Cristina Filip la 01.11.2022, 20:16

Pause

Unmute
Remaining Time -3:21

Picture-in-Picture

Fullscreen
VEZI ȘI
De ce nu mai au voie să tragă apa la toaletă zeci de locatari din Târgoviște. Autoritățile le-au confiscat până și toaleta publică din fața blocului De ce nu mai au voie să tragă apa la toaletă zeci…
Pompierii din Australia, şedinţă foto la bustul gol, pentru calendarul de anul viitor. Şi-au îndulcit imaginea de duri alături de animale simpatice Pompierii din Australia, şedinţă foto la bustul…
Petrecere de Halloween în inima Sighişoarei. Cei mici au purtat cu mândrie costumele pregătite din timp Petrecere de Halloween în inima Sighişoarei. Cei…
Petrecere de Halloween pentru cei mici, la Deva. Sute de copii și-au pus imaginația la încercare şi s-au costumat în fel de fel de personaje înfricoşătoare Petrecere de Halloween pentru cei mici, la Deva….
Record mondial doborât în Mexic. Aproape 4.000 de persoane au sărit pe trambulină pentru a promova un stil de viață sănătos Record mondial doborât în Mexic. Aproape 4.000 de…
A început Festivalul Luminilor din India. Autorităţile au făcut apel la oameni să folosească artificii nepoluante A început Festivalul Luminilor din India….
Un gigant din Finlanda construieşte în România o fabrică unică în lume. 500 de angajaţi şi investiţie de 650 mil. euro
Cine spune că intrarea în Schengen e departe, n-a ajuns la Târgovişte. Chiar în centrul cetăţii de scaun, de săptămâna trecută a mai apărut un… tron. Invenţia îi aparţine unui locatar supărat că nu mai poate trage apa la el acasă.

 

„Am decis să închiriez în prima faza o toaleta ecologică mai apoi cu drept de a cumpăra pentru a-mi satisface necesităţile fiziologice. Eu am decis că aşa este mai bine, din punct de vedere legal, să-mi iau mijloace de precauţie”, explică Victor Alexandru.

Nu e toaletă în fundul curţii, ci veceu în faţa blocului pentru care locatarul ajuns în situaţia-limită are contract de deversare, adică o firmă de vidanjare vine o dată pe săptămână să preia mizeria. Vecinii se uită cu invidie la soluţia ingenioasă: regulile din contract nu-i permit proprietarului să împartă toaleta cu nimeni.

 

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author