Trotinetistul groazei! Un individ taie femei pe stradă de pe trotinetă la București

Posted on aug. 18 2022 - 1:28pm by petre

Poliția Capitalei a fost sesizată, joi, cu privire la faptul că două femei au fost înjunghiate pe stradă de un bărbat care se deplasa pe o trotinetă.

 

Victimele au 17, respectiv 30 de ani, iar cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. Ambele femei s-au ales cu răni superficiale, iar una dintre ele a ajuns la spital, dar este în afara oricărui pericol.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

 

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

 

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Comments

comments

About the Author