Tot mai aproape de TMBASE

Posted on oct. 1 2010 - 5:05pm by petre

Cel mai mare festival de muzica electronica din Romania se apropie cu pasi repezi. Pentru inceput, organizatorii ii invita pe timisoreni la o incalzire ca la carte sambata seara, incepand cu ora 22, in clubul Setup Venue. Invitatul WarmUPului este nimeni altul decat legendarul DJ Palotai, care a mai incalzit atmosfera pentru timisoreni si in anii precedenti.


Palotai nu se dezice nici anul acesta, iar organizatorii promit un show pe cinste, pregatit de Sensorship si de Newgotti, ambii timisoreni pasionati de muzica electronica, dar si de Tudor, care vine din Hunedoara. Accesul la WarmUp este de 15 lei.
Cat despre festivalul propriu zis, printre artistii care vor urca pe scena de la Halele Fructus se numara nelipsitii Suie Paparude, Jay Cunning, Jenna G, Hudson Mohawke, Addictive TV, Black Sun Empire & Stamina MC si multi altii. Este vorba de 17 artisti, care vor face spectacol timp de trei zile, incepand de joi, 14 octombrie si pana sambata, 16 octombrie. Mai multe detalii pe www.tmbase.ro.

Comments

comments

About the Author