Timișorean, atacat în propria locuință – omul a fost desfigurat în bătaie și jefuit

Posted on dec. 15 2022 - 7:11pm by petre

 

 

 

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 06.05.2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința proprie, situată pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Timșoara, o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în locuința acestuia, l-ar fi lovit de mai multe ori în zona feței și i-ar fi sustras o sumă de bani, telefonul mobil și o bicicletă.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 14.12.2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au depistat în municipiul Timișoara un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

 

 

Comments

comments

About the Author