Superba timișoreancă, căsătorită cu milionarul american care administrează Statuia Libertății

Posted on feb. 5 2024 - 1:38am by petre

Ea are 33 de ani, iar el, 67. Sunt căsătoriți din 2018, au doi copii împreună și duc o viață dulce, lipsită de griji, în America.

Timișoreanca Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill, milionarul care administrează Statuia Liberttății, simbolul Americii, s-au cunoscut în 2014, în perioada în care românca realiza un stagiu de practică la compania deţinută de american.

Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în Comunicare şi Relaţii Publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei.

 

„Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine. Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune, declara românca într-un interviu publicat în 2018, în The New York Times.

Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit pe iunie 2018, la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York. Ea avea 27 de ani atunci, iar el, 61. În prezent, Iasmina și Bradford au doi băieți, David Milan și Michael, născuți în 2019, respectiv 2021. Bradford Hill mai are trei copii din cele două mariaje anterioare, gemeni de 19 ani și o fată în vârstă de 29 de ani.

sursa: Libertatea

FOTOGRAFII: FACEBOOK/Iasmina Milutinovici Hill

 

 

 

Comments

comments

About the Author