Spărgători de mașini, prinși de Poliție la Timișoara

Posted on apr. 20 2015 - 11:02am by petre

Polițiștii timișeni au depistat, în flagrant delict, doi tineri  dupăce ar fi sustras casetofoane și alte bunuri  din autovehicule parcate pe raza municipiului. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

La data de 17 spre 18 aprilie a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați despre faptul că, pe strada Mehadia, se aflăo persoanăbănuităcăsustrage bunuri din autoturisme.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au observat un tînăr care la vederea echipajului de poliție a încercat săfugă, fiind reținut de polițiști.

Înurma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit cătînărul de 23 de ani ar fi sustras, prin spargerea geamului de la portiere, douăcasetofoane auto.

Prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubiților.

Încauzăa fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

~

Înnoaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat un tînăr de 22 de ani care transporta cu ajutorul unei pubele mai multe bunuri (flex, bormașini, rotopercutoare, autofiletantă) a căror proveniențănu a putut fi dovedită.

Înurma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit cătînărul ar fi sustras bunurile din douăautovehicule parcate, cu intenția de a le valorifica.

Prejudiciul în valoare de 3000 de lei a fost în totalitate recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

Încauzăa fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tînărului.

Comments

comments

About the Author