Se deschide un mare Aquapark acoperit în vestul țării

Posted on nov. 12 2022 - 11:57am by petre

Complexul Aqualand Deva se va redeschide pentru public în data de 1 decembrie 2022.
Lucrările de mentenanță sunt finalizate în proporție de 90%.

Au fost executate lucrări la sistemul de încălzire, la pompele de recirculare a apei din bazine, la bazine, s-au verificat centralele termice etc., toate acestea pentru a pregăti complexul acvatic pentru sezonul de iarnă.
Complexul Aqualand este administrat de la 1 noiembrie 2022, de către Serviciul Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

În prezent se încheie noile contracte cu furnizorii de servicii și se finalizează lucrările de mentenanță, conform normelor legale în vigoare.


Tarifele de intrare la complexul acvatic rămân neschimbate.

Complexul este acoperit și pune la dispoziţia vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii si adulţi şi o suprafaţă de 1500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită:
Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este între 32 și 35° C.

 

Complexul Aqualand Deva Pune la dispoziţia vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii si adulţi şi o suprafaţă de 1500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită: Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este între 32 si 35° C.

Bazinul cu valuri

Atracţia principală a complexului este un bazin care creeaza o atmosferade mare, cu valuri de 70 cm înălţime. Datorită adâncimii treptate a bazinului, toată lumea, indiferent de vârstă se poate simţi ca la mare timp de 10 minute la fiecare ora.

 

Bazinul vârtej

Bazinul vârtej, este un bazin circular în care nu trebuie să înoţi, este suficient să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă.

Bazine adulţi

Distracţia sau relaxarea continuă şi în cele două bazine pentru adulţi unde poţi să înoţi, să te relaxezi în paturile cu jeturi, sau dacă ai curaj să te dai în toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul clădirii.
Bazine Jacuzii

Pentru ca după o zi sau o săptămână de muncă doreşti să te relaxezi, dacă ne treci pragul vei descoperi cele două bazine jacuzzi cu capacitate de 15 persoane în care jeturile de apă iţi vor oferi un masaj foarte reconfortant.

Bazin copii

Aqualand s-a gândit atât la cei mici cât şi la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de vârstă, se pot distra în bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalităţi creative de joacă.

 

Comments

comments

About the Author