Șapte fetițe violate de un nemernic care le momea în curtea casei

Posted on mart. 3 2023 - 2:51pm by petre

Un bărbat de 51 de ani dintr-un sat de munte din județul Buzău este acuzat de fapte oribile! Ar fi agresat sexual și violat cel puțin 7 copile, pe care le atrăgea în curtea lui.

Fetele, cu vârste cuprinse între șapte și 14 ani, erau ademenite la un loc de joacă, apoi duse într-o casă în construcție unde erau batjocorite.

Procurorii au cerut arestarea individului, deocamdată doar pentru unul dintre cazurile de viol.

Bărbatul de 51 de ani din localitatea Tulburea, județul Buzău, este căsătorit şi tată a trei copii. La 100 de metri de casa lui are o altă clădire în construcție, cu o curte mare.

Acolo a amenajat un loc de joacă în care a pus și câteva cuști cu porumbei și iepuri.

Iar copiii din sat se strângeau aici să se joace, lângă nepoții bărbatului. Nimeni nu a bănuit nimic, până zilele trecute când bărbatul a revenit acasă după câteva săptămâni petrecute în străinătate.

Părinții unei copile de nouă ani, vecină cu suspectul, au observat că fiica lor a fost şocată când l-a văzut. Şi când au întrebat-o de ce se simte îngrozită de acest om, au aflat ororile care-ar fi fost săvârşite din vara anului 2021, până în decembrie anul trecut.

Daniel Panaitescu – primar Cozieni: „Aceste fapte făcute de el au șocat foarte mult comunitatea, datorită faptului că el era un bun familist, își vedea de familie, avea o gospodărie frumoasă, muncea, nimeni nu se putea gândi că poate să facă asemenea fapte. El era cunoscut ca un om care iubea foarte mult copiii, având și el nepoți, fiind un crescător de animale, iepuri, păsări, copii care veneau la copiii lui”

La audieri, copila a povestit că nu ar fi singură victimă. Alte șase copile, tot din sat, cu vârste între șapte și 14 ani, ar fi fost chemate de bărbat la locul de joacă, ademenite într-o zonă ferită şi abuzate sexual.

Comunitatea este șocată mai ales că bărbatul, muncitor în construcţii, lucra uneori şi la întreţinerea bisericii din sat.

 

 

Comments

comments

About the Author