Românul care a îngrozit Norvegia după ce a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani a murit în închisoare

Posted on iul. 21 2021 - 11:11am by petre

 

Românul acuzat că a ucis-o cu sânge rece pe Marianne Hansen, în vârstă de 25 de ani, într-un apartament din Hellerud din Oslo, în noaptea de 8 iunie a acestui an, şi-a pus capăt zilelor în închisoare.

Bărbatul de 30 de ani a murit vineri la spitalul Ullevål, infomaţia fiind confirmată de avocatul Børge Enoksen. Românul fusese internat luni, 12 iulie, după ce, în aceeași zi, a încercat să-și ia viața în celula din închisoarea Oslo.

„Totul este teribil de trist. Nu putea trăi cu ceea ce făcuse”, a declarat apărătorul românului, Cathrine Grøndahl, potrivit publicaţiei VG.

Reamintim că, în noaptea de 8 spre 9 iunie, un român ar fi ucis o tânără într-un apartament din Hellerud, în Oslo. Femeia a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 9 iunie, poliţiştii ajungând la adresă în urma unui accident rutier, după ce o maşina condusă de român a intrat pe contrasens și a spulberat o dubă pe autostrada E6, în Eidsvoll.

 

Poliţia a descoperit crima după accidentul de pe autostradă
Coliziunea frontală s-a produs la Morskogen, lângă granița dintre Viken și Innlandet, iar verificările de la faţa locului i-au condus pe poliţişti la apartamentul din Oslo, unde se afla tânăra ucisă.

Anne Alræk Solem, șefa diviziei omucideri din cadrul Poliției Oslo, a declarat atunci că între român şi fata respectivă a existat o relaţie. De asemenea, şefa de la Omoruri nu a vrut să dezvăluie cum a murit tânăra şi nici dacă erau mai multe persoane în apartament când a fost descoperit cadavrul.

 

Potrivit jurnaliștilor de la ITromsø, femeia găsită moartă era cetăţean norvegian, iar românul nu avea antecedente penale. Ulterior, în timpul audierilor, tânărul și-a recunoscut faptele.

În urma accidentului de pe autostrada E6, niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită. Au fost doar pagube materiale.

Comments

comments

About the Author