Record de audiențăîn prima zi de rEvolution Festival Timișoara

Posted on iun. 4 2016 - 4:41pm by petre

“O locație fantastică!„, “Un public minunat!„, „Suntem impresionați de zonele bine definite, create pentru toate gusturile!“… Acestea sunt câteva dintre reacțiile celor care au fost prezenți  în prima zi, la Revolution Festival Timișoara. 6000 de vizitatori s-au bucurat de atmosfera incredibilăde la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

De la ora 18.00, rEVOLUTION Festival a dat oficial startul celei de-a doua ediții. De aici a început o zi de vineri cu totul specială, una din care nu au lipsit skaterii, artiștii internaționali, performerii, polițiștii binevoitorii din orășelul Lunatica, dansatoarele pline de energie sau animatorii pe picioroange. Revolution Festival 1 (800x534)

La rEVOLUTION avem o mulțime de scene, una mai vibrantădecât alta. Astfel, miile de vizitatori care ne-au trecut pragul au putut săse bucure de: Music Guru, Electric Apex, Zion Love, Xtreme Music, Cubalcan, Gaia Trance Zone și Circo Panico. Fiecare dintre aceste zone a avut atmosfera ei aparte, și și-a primit publicul cu brațele deschise. De asemenea, festivalul a mai avut câteva zone Chill, numai bune pentru cei care au vrut să-și tragăsufletul sau sărelaxeze între concerte.

La Music Guru am avut show dupăshow, fiecare trupăcare a urcat pe scenăfiind cu adevărat… revoluționară. Una dintre cele mai așteptate prezențe a fost Suicidal Tendencies, o trupăcare-și meritădin plin titlul de legendăa scenei rock. Alături de ei au fost mii de spectatori care au dat din plete, au cântat cântec dupăcântec, au ținut mâinile în aer fărăobosealăși au demonstrat căTimișoara este însetatădupăshowurile live care distrug barierele mainstream-ului.

„Am fost în multe locuri din lume. Unele nu mi-au plăcut, dar în România îmi place. ÃŽmi place mult. M-am plimbat prin centrul orașului vostru„, le-a strigat de pe scenăJuliette Lewis miilor de fani care au venit săo vadăpe  alături de trupa ei, The Licks.

Cu atitudinea de „California chick„, cu bandana a la Suicidal Tendencies, și o șapcăcu numele trupei, celebrul star de la Hollywood a urcat pe scenăși în doar câteva secunde a acaparat întreg publicul. A făcut oamenii săsară, săcânte, săbatădin palme, să-i strige numele și, mai presus de orice, a adus la Timișoara o atmosferăcum rar poți sătrăiești. Show-ul a culminat în aplauze furtunoase și strigăte care cereau mai mult „Juliette goodness„.

Paradisul de vibe-uri bune și muzici alese de la Muzeul Satului Bănățean nu ar fi fost la fel dacănu-i aveam alături și pe: Blazzaj, Ritam Nereda, CTC, Roni Size & Krust, Black Sun Empire, Fred V & Grafix feat Dynamite MC sau Mi-tzu B2B Damaja, cu toții fiind prezenți pe Music Guru. De asemenea, toate celelalte scenăau avut parte de performeri absolut spectaculoși.

Spectacol a fost și în zonele Circo Panico și Lunatica unde euforia și utopia merg pânăla infinit. Dacănu ați apucat săvăbucurați de aceastăzonăvineri, văașteptăm sâmbătăpentru căe ceva cum nu ați mai văzut pe meleagurile noastre. Ca și cum nu e de ajuns, Circo Panico este strâns legat de Glastonbury Festival.

Sâmbătă, ne revedem la rEVOLUTION Festival, tot de la ora 18.00, cu alți artiști incredibili precum: Planet of Zeus, Skunk Anansie, John Digweed, Maxim DJ Set (The Prodigy) și mulți alții.
Cei care și-au cumpărat abonament vor putea săintre la festival pe baza brățărilor primite vineri. Pentru cei care vor să-și cumpere un bilet de o zi, prețul este de 99,99 lei.

Comments

comments

About the Author