Râuri de lacrimi la înmormântarea fetiței ucise de un polițist – mai mulți oameni revoltați protestează în fața secției de Poliție

Posted on ian. 15 2022 - 8:12pm by petre

 

Durere fără margini la căpătâiul Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe o trecere de pietoni de mașina condusă de un polițist, pe Bulevardul Laminorului din București.

Sute de oameni s-au strâns la Biserica „Tuturor Sfinților” de pe strada Hotin, din Sectorul 1 al Capitalei, unde a avut loc slujba de înmormântare. De aici, copila va fi condusă la cimitirul din Chitila, unde micuța care s-a stins mult prea devreme își va dormi somnul de veci.

Apropiații fetiței ucise de polițist pe trecerea de pietoni au ieșit în stradă după înmormântarea acesteia.

Oamenii protestează în fața Secției 5 de poliție din capitală, îndurerați și revoltați de faptul că Raissa a fost condusă pe ultimul drum, iar șoferul mașinii se află în libertate. Polițistul este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă.

 

Oamenii s-au adunat în fața Secției de poliție nr. 5 din Capitală și și strigă „Vrem dreptate!”, „Ieșiți afară din sectiile de politie!”.

 

În fața secției de poliției, pe trotuar și pe gardul instituției au fost puse mai multe afișe cu mesajul „Dreptate pentru Raisa!” și lumânări în memoria fetiței de 11 ani ucise de polițist pe trecerea de pietoni.

 

Mai mulți reprezentanti ai poliției au ieșit din sectie sa discute cu oamenii. Au fost însă huiduiti .

Oamenii sunt revoltați și întreabă „de ce este in continuare liber barbatul care a lovit-o pe copila, de ce poate sa doarma linistit in aceasta seara in timp ce fetita nu mai este”, a relatat jurnalistul Realitatea PLUS Alexandra Alexandrescu, din fața Secției de poliție 5.

Au venit si oameni care au participat la inmormântarea Raisei, colegi, rude, dar si mame, parinti bunici, care nu o cunoașteau și cer masuri mai dure pentru politstul care a ucis-o.

 

Unii dintre cei prezenti spun ca trebuie sa se faca dreptate: „Ce să ne revolte? Politia Română! Nu o cunosc pe Raisa”, a declarat o femeie prezentă printre cei veniți să protesteze în fațaa Secției 5.

O altă femeie spune că o nemulțumește sistemul: „I-a dat o autospecială să ducă niste hartii si a dat peste fată”.

La doar 11 ani, Raisa a murit într-un accident tragic.

Fetiţa şi prietena ei Marina se întorceau de la şcoală când o maşină de poliţie le-a lovit în plin pe o trecere de pietoni. Sute de oameni, rude, prieteni, colegi de școală sau simpli trecători, au condus-o pe ultimul drum.
Părinții Raisei sunt îngenuncheați de durere. La fel și colegii de școală, dar și prietenii, prezenți în număr mare la înmormântare. Copila, care s-a stins mult prea devreme, își va dormi somnul de veci în cimitirul din Chitila.

Comments

comments

About the Author