Răsturnare de situație în cazul fetiței dispărute – copila s-ar fi aruncat în apa unui râu și a fost salvată de individul care apoi a dus-o la el acasă

Posted on nov. 14 2023 - 6:00pm by petre

Detalii incredibile ies la iveală în cazul adolescentei din Sighetu Marmației. Mama fetei ar fi depus o sesizare la DIICOT încă din luna aprilie, după ce fotografii explicite cu fiica ei au ajuns pe internet. Mai mult, conform surselor Observator, copila ar fi trimis aceleaşi poze şi bărbatului de 34 de ani, care ar fi ţinut-o captivă. El ar fi convins-o să plece de acasă după o ceartă cu părinţii.

 

După şase zile de căutări disperate, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmaţiei a fost găsită. A fost descoperită întâmplător de un poliţist local în casa unui individ de 34 de ani. În urma analizelor medicale, anchetatorii au descoperit că fata a fost violată. Potrivit unor informaţii, individul ar fi şantajat-o în trecut şi ar fi ameninţat-o că publică imagini indecente cu ea. Aseară, bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

 

Se pare că cei doi s-au cunoscut în ziua în care fata a fugit de acasă, bărbatul, fiind în zonă la Grădina Morii, acolo unde fata s-a aruncat în gol în apele reci ale râului Iza. Individul a salvat-o însă nu a dorit să o ducă acasă la mama ei, nu a anunțat nici polițiștii, ci efectiv a dus-o acasă în locuința lui. Aici, timp de 5 zile, ar fi ținut-o și ar fi întreținut inclusiv relații sexuale cu aceasta. Fata a fost salvată ieri de către un polițist local, care a primit o informație de la un localnic. Se pare că acest localnic a discutat cu bărbatul în vâstă de 34 de ani iar imediat după ce a primit aceste informații a fugit la polițiști, potrivit Observator News.

 

Comments

comments

About the Author