Protest la CCR

Posted on iun. 8 2021 - 11:13am by petre

Sute de oameni protestează în fața Curții Constituționale a României (CCR) și cer ca legea privind instituirea stării de alertă să fie declarată neconstituțională.

 

Mai mult, sunt prezenți și părinți care protestează față de vaccinarea copiilor și susțin că vaccinul este experimentat pe cei mici, relatează Realitatea PLUS.

Sute de oameni s-au strâns în fața CCR, în semn de susținere pentru judecatrorii constituționali, care s-ar putea pronunța, astăzi, pe sesizările asupra Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Oamenii spun că nu mai este nevoie de legea privind starea de alertă, că aceasta îngrădește o parte dintre drepturile și libertățile fundamentale și că, prin urmare, ar trebui declarată neconstituțională.

Pe de altă parte, oamenii protestează și împotriva vaccinării copiilor. Știm că începând de săptămâna trecută, mai exact din 2 iunie, cpiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani se pot imuniza împotriva noului coronavirus. Protestatrii spun că vacinurile sunt în faza de testare și se tem de efectele pe termen lung ale acestora. Totodată, oamenii se tem și de faptul că acestea ar putea deveni obligatorii.

Comments

comments

About the Author