Președinte de Consiliu Județean, deghizat în pacient la Spitalul Județean – incredibil ce a descoperit

Posted on apr. 12 2022 - 3:08pm by petre

Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, s-a dat drept pacient la Spitalul Județean de Urgență Deva și a filmat interacțiunea cu medicii.

El a povestit apoi pe pagina sa de Facebook că a așteptat aproape o oră ca să fie triat, deși anunțase că se simte foarte rău.

Laurențiu Nistor, care este și președintele PSD Hunedoara, spune că a vrut să vadă modul în care sunt tratați oamenii care ajung la unitatea medicală, după ce a primit mai multe sesizări de la cetățeni. Acesta s-a deghizat pentru a nu fi recunoscut și a intrat în spital, unde spune că a așteptat aproape o oră pentru a fi băgat în seamă de cineva. „Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat. «Pacientul» Nistor a primit același tratament: 45 de minute în care, deși le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău și nu pot merge să-mi fac singur fișa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă”, a scris președintele Consiliului Județean Hunedoara pe Facebook. Acesta a stat de vorbă și cu un pacient aflat pe holurile spitalului care i-a spus că așteaptă de mai multă vreme. La un moment dat, un cadru medical le spune celor care așteaptă că salonul de Ortopedie este plin, iar o femeie care i-a întrebat pe medici când îl primește la consult pe tatăl ei a fost amenințată că va fi dată afară din spital de către paznic. După ce a asistat la acest episod, președintele Consiliului Județean le-a spus medicilor cine este și le-a reproșat modul în care se comportă cu pacienții. „Aveți super salarii, ne zbatem să facem un compartiment UPU cum rar există, iar modul în care vă comportați cu oamenii lasă de dorit, iar pentru asta voi lua o serie de măsuri. Am stat 45 de minute, m-am pus pe un scaun să văd dacă mă întreabă cineva dacă mor?”, a mai spus acesta în discuția cu medicii.

 

sursa: Știrile Antena 3 Deva

Comments

comments

About the Author