Premierul Cîțu despre tragedia soldată cu trei morți în TIR-ul ATI

Posted on apr. 12 2021 - 10:58pm by petre

Premierul Florin Cîţu: Nu trebuie să fugim de comunicare. Nu putem să garantăm că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla

Premierul Florin Cîțu a susţinut o conferinţă de presă în contextul tragediei de la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, unde 3 oameni au murit după o defecțiune la TIR-ul ATI din curtea spitalului, care a dus la oprirea oxigenului.

„Condoleanţe familiilor îndoliate şi din ce ştim până acum este un accident dar a început și o anchetă. Am vorbit cu Minsitrul de Interne, i-am cerut această anchetă să fie cât mai rapidă și transparență pentru că toți vinovații trebuie să răspundă. Suntem într-o luptă şi într-un război cu această pandemie de un an de zile.

Presiunea pe spital este foarte mare. Trebuie cu toții să ajutăm și de aceea am vorbit despre această campanie de vaccinare.

Este foarte importantă. Am văzut că adminsitratorii fug de aceste momente, fug de comunicare. Cetăţenii au nevoie să comunicăm mai mult în aceste momente.

Nu trebuie să fugim de comunicare.

De aceea îl am alături de mine pe domnul Arafat, să răspundă la întrebări. Trebuie să venim, să comunicăm transparent românilor de fiecare dată.

 

 

Vom încerca să avem mai multe paturi de ATI, aşa cum am cerut acum două luni de zile. Nu putem să garantăm că astfel de accidente nu se vor mai întâmpla. Sper să avem resursele pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva, dar trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, ele merg mâna în mâna în acest moment. Ancheta va fi transparentă și corectă, iar vinovații vor răspunde”, a declarat Florin Cîțu.

Comments

comments

About the Author