Polițist în uniformă, prins la furat într-un mare magazin – avea prada ascunsă sub caschetă

Posted on apr. 6 2022 - 2:13pm by petre

Un polițist în uniformă a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin de bricolaj din Cluj. Bărbatul avea obiectul sustras chiar sub caschetă – un minicompresor.

Iacob Rât, fost mascat devenit agent de poliție la Secția 4, a fost reținut pentru 24 de ore, după a fost prins la furat într-un magazin de bricolaj din Cluj.

Iacob Rât lucrează la Secția 4 Poliție, iar miercuri dimineața, a intrat în Dedeman, în timpul serviciului, și a luat un minicompresor, pe care l-a ascuns sub caschetă.

Angajații Dedeman l-au văzut pe Rât cum a ascuns obiectul, iar la ieșire l-au luat ca din oală. De această dată a fost prins cu obiectul furat asupra lui, el fiind recidivist.

Iacob Rât a mai avut probleme cu superiorii, după ce acum câțiva ani și-a bătut soția cu o bâtă. Femeia este la un centru din Turda.

Practic, polițistul nu ar avea motive să fure. Are un salariu de circa 4000 de lei, în mână, locuiește în Cojocna și are câteva apartamente în Cluj-Napoca, cel mai probabil închiriate. Gestul lui este inexplicabil pentru cei care îl cunosc, fiind mai degrabă o problemă medicală.

Iacob Rât va fi prezentat cu mandat de arestare în fața judecătorilor din Cluj.

În 2020, același polițist a fost filmat când fura dintr-un alt magazin de bricolaj. Procurorii de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis atunci un dosar penal pentru furt. Surse judiciare spun că anchetatorii au făcut percheziție la domiciliul bărbatului, unde au fost găsite flexurile, dar nu s-a mai putut proba proveniența.

Comments

comments

About the Author