Noi cursuri marca Compania Darte

Posted on sept. 22 2010 - 10:13am by petre

Actorie, improvizatie teatrala, fotografie, dansuri populare Compania Darte da startul unei noi serii de cursuri de arta adresate tuturor timisorenilor, indiferent de varsta.

Cursurile sunt organizate, pentru oameni care nu au cunostinte artistice si doresc sa cunoasca un domeniu artistic prin initierea si practica in arta respectiva, pentru oameni care au anumite cunostinte artistice si doresc sa le aprofundeze, pentru oameni care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod incitant, distractiv si instructiv, pentru oameni care doresc sa cunoasca mijloace creative de dezvoltare a personalitatii, spun organizatorii.
Cursurile se desfasoara la Casa Tineretului Timisoara, iar inscrierile au loc permanent. Fiecare curs va incepe in momentul constituirii unei grupe de lucru in functie de varsta si cunostinte participantilor, iar programul va fi adaptat conform cerintelor.
Informatii detaliate despre fiecare curs in parte sunt postate pe pagina de prezentare a cursurilor: http://www.cursuridearte.wordpress.com.

Comments

comments

About the Author