Mihaela, iubita jandarmului mort , e distrusă de durere: „Aveam atâtea vise! Doi băieței, doi copilași ai noștri!”

Posted on iun. 20 2020 - 9:14pm by petre

Mihaela, iubita jandarmului mort la Teleormanu, e distrusă de durere: „Aveam atâtea vise! Doi băieței, doi copilași ai noștri!”.

Mesajul postat de tânără pe Facebook e cutremurător.

Tragedie în satul Teleormanu, unde doi bărbați s-au înecat în Balta Grabu.

wpid-Screenshot_20200620-204730.jpg

Un alt bărbat se zbate între viață și moarte.Victimele sunt consilierul primarului și un jandarm.

Pompierii au fost înștiințați la numărul unic de urgență 112 că 3 persoane plutest pe luciul apei, în zona Bălții Grabu.

Adrian avea 34 de ani și a murit vineri după-amiază, intoxicat cu carbid, pe malul unei bălți, la Teleormanu, în Teleorman.

Era împreună cu fratele lui, 37 de ani, și un prieten de doar 18 ani.

Acesta din urmă a murit la rândul lui, iar fratele luiAdrian e în stare gravă, în spital.În urma celor doi băieți morți au rămas multă durere și disperare.

Dacă părinții lui Ionuț au încercat să-l readucă la viață cu propriile lor mâini, iubita lui Adrian, Mihaela, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

Tânărul jandarm plănuia să se căsătorească în această toamnă.”Iubirea mea … cum imi faci una ca asta …cum??? Aveam atâtea vise frumoase … sa ne casatorim … sa ne lom casa … si doi baietei … doi copilasi ai nostri … ce ma fac eu fara tine …. nu pot si nu vreau sa traiesc fara tine … Doamne spune.mi ca este un cosmar …spune. mi ca nu este adevarat „, a scris Mihaela pe Facebook.

Comments

comments

About the Author