Ipoteză șocantă în cazul bărbatului ucis de cerb în Timiș – animalul fusese crescut de pui chiar de victimă și fusese eliberat în urmă cu câțiva ani

Posted on oct. 14 2023 - 2:09pm by petre

Tragedie, vineri seară, în județul Timiș în apropiere de Banloc.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, lucrător la o fermă din satul Soca a fost găsit de propria soție, căzut lângă un lan de porumb cu pieptul sfâșiat și sângerând abundent.

În apropierea rănitului se afla un cerb adult care părea liniștit și care nu a fugit în prezența femeii.

Din păcate bărbatul și-a stins și principala ipoteză de lucru a anchetatorilor sosiți la locul tragediei este că omul fusese împuns cu coarnele de cerbul văzut în proximitate.

O altă ipoteză șocantă este că cerbul criminal ar fi fost crescut, de pui, chiar de victimă la ferma la care lucra și fusese eliberat la maturitate în urmă cu patru ani

 

 

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, polițiștii Orașului Deta au fost sesizați în jurul orei 20:28, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat pe drumul dintre localitatea Soca și o cabana de vânătoare privată.

Din verificările preliminare se pare că, acesta ar fi fost atacat de un animal sălbatic, posibil cerb.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Comments

comments

About the Author