Impact teribil în vestul țării – un om a murit

Posted on feb. 13 2024 - 11:46am by petre

Imagini de groază, în această dimineaţă, pe șosea, în vestul țării.

Un şofer a murit, iar un altul a fost transportat de urgenţă la spital, după ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit violent.

Un şofer de 52 de ani nu a văzut o insulă de calmare a traficului amplasată între cele două benzi de circulaţie şi a intrat direct într-un alt tir care era condus de un şofer de 40 de ani. Ambii șoferi au rămas încarcerați. Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului pentru a-i scoate pe cei doi din fiarele contorsionate. Din păcate şoferul de 40 de ani a murit în timp ce era transportat la spital.

„La ora 2.00, ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între două TIR-uri pe DN 1, în localitatea Tinăud, ambii șoferi rămânând încarcerați în urma evenimentului. Echipajul de descarcerare a aprocedat la descarcerarea victimelor, predându-le echipajelor medicale. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, unul dintre șoferi a decedat. Cea de-a doua victimă a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean Bihor”, au transmis reprezentanţii ISU Bihor.

 

 

Nenorocirea s-a produs pe DN 1, în localitatea Tinăud, în Bihor.

Comments

comments

About the Author