Ilie Năstase nu mai vrea să stea în România după ce a fost din nou prins băut la volan

Posted on nov. 18 2022 - 11:46am by petre

Ilie Năstase a fost prins din nou băut  la volan și a rămas fără permis 90 de zile. La teste, alcoolemia acestuia a fost de 0,4 mg/l, însă oamenii legii nu au deschis dosar penal.

Ilie Năstase a declarat, pentru Libertatea, că a fost oprit de poliţişti.”Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Şi mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a spus Năstase.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a relatat, în exclusivitate la Realitatea Plus, cum s-a ajuns la incidentul de joi seară, când o echipă a Poliției Rutiere l-a descoperit că s-a urcat la volan după ce consumase alcool. Năstase a afirmat că ar fi fost demascat de jurnaliști ai unei publicații de scandal care urmăresc disputa pe care o are cu cea de-a 5 soție, cu care s-ar afla în curs de divorț.

 

 

 

„Când cineva sună la 112, fără să fie urgență, doar să mă reclame pe mine că m-a văzut ieșind dintr-un restaurant, nu este în regulă. I-am întrebat cum m-au găsit si mi-au spus că m-au urmărit (o echipă a unei publicații tabloide – N.R.), au sunat la 112 și m-au dat în gât, cum se spune pe românește, că aș fi băut la o petrecerea. Am sunat și eu la 112 și am cerut să-mi dea și mie numele persoanei care m-a reclamat, dar mi-a spus că nu poate face așa ceva,” a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Fostul mare tenismen, aprecizat că după ce a fost oprit de patrula poliției rutiere nu a existat niciun incident.

 

„A zis polițistul că am alcoolemie zero virgulă nu știu cât, mi-a spus că mi se suspendă carnetul, asta a fost tot. De ce nu copiem legile din alte țări, unde ai voie să bei un pahar dimineața, unul la prânz. Altfel, daca beau mai mult, să mă trimită la Doftana. (…)Nu am băut seara, ci la prânz, pentru că dacă beam seara (înainte de a fi prins – N.R.) era mai grav.”

 

Comments

comments

About the Author