Gata cu ridicarea si blocarea masinilor in centrele comerciale

Posted on apr. 14 2014 - 9:17pm by petre

Ca urmare a intrării în vigoare a HCL 146/2014 privind modalitatea de parcare în centrele comerciale și reglementarea ridicării, transportului și depozitării unor vehicule, Poliția LocalăTimișoara a transmis notificări către toate centrele comerciale din oraș,care au permis în perimetrul acestora activități de blocare, ridicare, transport pentru autovehiculele  ce nu respectau regulamentele interne ale acestor centre.

Notificările prevăd ca, în termen de 48 de ore, săse conformeze prevederilor horărârii de Consiliu Local menționate și săia măsuri de deschidere a parcărilor pentru clienții acestora sau săcontroleze accesul acestora prin bariere, săînștiințeze clienții cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferităpentru parcarea vehiculelor clienților, precum și sancțiunile în caz de neconformare.

Încaz de neconformare a centrelor comerciale notificate se va lua măsura sancționării contravenționale cu amenzi între  2.000 și  2.500 lei.

Apelăm cu aceastăocazie la timișorenii care se aflăîn situația de a le fi fost blocat, ridicat, transportat autovehiculul din astfel de parcări săapeleze la Poliția LocalăTimișoara, respectiv la numărul de telefon 0256.968.

Comments

comments

About the Author