Fetița de 7 ani a fost violată în bazin sub privirile celorlalți copii – antrenorul acuzat este angajatul Ministerului de Interne

Posted on feb. 15 2024 - 1:48pm by petre

Antrenorul de înot de la CS Dinamo ar fi violat-o pe fetiţa de 7 ani, în timpul orelor, sub privirile celorlalţi copii şi ale părinţilor.

Se face anchetă la Clubul Sportiv Dinamo din București unde un antrenor de înot a fost arestat preventiv pentru că ar fi violat o fetiţă de 7 ani. Abuzul a fost reclamat de părinţii copilului iar polițiștii au făcut verificări și au folosit ca probe inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere din interiorul bazinului.

 

Antrenorul de înot de la CS Dinamo, care ar fi violat o fetiţă de 7 ani, a fost arestat preventiv. Victima le-a povestit părinţilor coşmarul trăit.

Acuzaţii de viol în curtea Ministerului de Interne.

O fetiţă de 7 ani ar fi fost violată de un instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo. Poliţiştii au început ancheta.

 

Antrenorul acuzat are 20 de ani şi este instructor de înot la Clubul Dinamo. Momentele de coşmar ar fi avut loc in timpul lecţiilor de înot, în bazinul Dinamo, unde merg sute de copii.

 

Fetiţa de 7 ani ar fi povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au făcut plângere. Suspectul a fost ridicat de acasă, audiat iar procurorii au dispus măsura arestatului preventiv pentru 30 de zile.

De la 1 ianuarie agresiunile sexuale împotriva minorilor sunt considerate viol daca diferenţa de vârstă dintre agresor şi victimă este mai mare de 5 ani. Antrenorul riscă acum până la 20 de ani de închisoare.

 

Comments

comments

About the Author