Fată de 13 ani, răpită, bătută și violată – totul a început pe TikTok

Posted on nov. 26 2022 - 9:50am by petre

O fată de 13 ani, din județul Brăila, a fost răpită de un individ dintr-o localitate vasluiană, care a bătut-o și violat-o. Minora a reușit să-și sune mama într-un moment de neatenție al agresorului, iar poliția a intrat imediat în legătură cu victima, oferindu-i ajutor până la sosirea echipajelor.

 

Potrivit presei vasluiene, totul a plecat de la rețeaua de socializare TikTok, unde un individ de 22 de ani din localitatea Băcani, județul Vaslui, a cunoscut o tânără de 18 ani din Scorțaru Nou, județul Brăila.

Cei doi au stabilit să se cunoască, iar vasluianul a venit la Brăila, unde a găsit-o pe verișoara de 13 ani a tinerei de 18 ani, pe care ar fi răpit-o şi apoi a violat-o.

Individul a găsit-o pe verișoara acesteia în vârstă de 13 ani, arată jurnaliştii vasluieni, iar tânărul din Băcani a decis să o ia pe data de 13 ani cu el, ajutat de prietenul său, minora fiind împinsă cu forța în autoturismul cu care individul a plecat spre Băcani.

Ajuns la domiciliul său din județul Vaslui, bărbatul a violat minora ore întregi, însă fata a profitat la un moment dat de neatenția agresorului și a sunat-o pe mama sa, povestindu-i calvarul prin care trece.

Mama fetei a sunat la 112 și a spus polițiștilor prin ce trece fiica sa. Operatorii la de la 112 au reușit să intre în legătură cu minora și i-au dat indicații importante până la sosirea echipajelor de poliție, copila baricadându-se într-o încăpere. „La data de 23 noiembrie, la ora 17:37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani din județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3 Rurală au stabilit că la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, a declarat Mădălina Popa, purtător de cuvânt IPJ Vaslui, citată de presa vasluiană.

Comments

comments

About the Author