Ea este cea mai bogată româncă din lume

Posted on mart. 19 2023 - 2:59pm by petre

Cea mai bogată româncă din lume trăiește ca în povești, după ce a renunțat la cariera de model și a început o viață nouă, departe de România.

 

Fostă Miss România, Anca Verma este o femeie de afaceri de succes și este cunoscută drept cea mai bogată româncă din lume.

 

În trecut, Anca Verma a a avut o carieră strălucitoare de model în Europa, însă aceasta a renunțat la podium și s-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a devenit director general adjunct al operațiunilor pentru București.

Ulterior, Anca s-a căsătorit cu afaceristul indian Abhishek Verma, pe care l-a cunoscut în timpul unei călătorii în străinătate, acesta fiind deținătorul unei averi impresionante, pe care a obținut-o prin intermediul vânzărilor de armament.

Cei doi au împreună o fiică, iar Anca este președintele Olialia World, o companie care a devenit lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum, datorită gamei variate de produse.

Anca Verma (născută Neacșu, n. 8 august 1987, Galați, România) esre prezentă în topul Forbes cu o avere de trei miliarde de dolari.

Comments

comments

About the Author