E este Roxana, românca sfâșiată de rechini în concediul de la mare

Posted on iul. 4 2022 - 4:55pm by petre

Tragedie fără margini în familia româncei ucisă în timp ce se afla în vacanţă în Egipt. Femeia de 40 de ani a sfârşit în mod tragic, după ce a fost atacată de un rechin. Roxana este acum plânsă de apropiaţii care sunt şocaţi de dispariţia ei fulgerătoare.

Două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică ministerul egiptean al Mediului, scrie Reuters. Cea de-a doua victimă este o turistă româncă și a fost ucisă de rechini în aceeași zonă în care a murit o femeie austriacă.

Roxana se afla a treia oară în vacanță, în Egipt. Îi plăcuse mult și de aceea, atunci când de la agenție i s-a spus că mai este doar un loc liber, nu a ezitat să accepte.

Nu avea de unde să știe că avea să fie ultima vacanță și ultima dată când îi va vedea pe cei dragi.

Victima este din Suceava şi plecase în vacanţă în Egipt.

Femeia de 40 de ani a avut parte de un sfârșit dramatic, fiind atacată și ucisă de un rechin. Acasă, părinții au primit șocați vestea morții fiicei lor. A fost un copil care i-a făcut mândrii și care acum se va întoarce între patru scânduri. Nu a apucat să se bucure de viață și nici să se căsătorească sau să devină mamă.

Roxana era funcționară la Direcția de Finanțe şi se afla în concediu în Hurghada, la un hotel de 5 stele. Apropiaţii spun de altfel că era pasionată de călătorii şi pleca deseori în străinătate.

Era a treia oară în vacanță în Egipt

 

Comments

comments

About the Author