Doi francezi, împușcați mortal lângă un hotel din insula grecească Corfu

Posted on iun. 7 2021 - 11:41am by petre

Două persoane au fost împușcate mortal într-un incident armat care a avut loc duminică în apropierea unui hotel de pe insula grecească Corfu.

 

Televiziunea publică ERT a relatat anterior că un localnic a deschis focul asupra unui cuplu de francezi instalat pe insulă, aparent după o dispută privată.

După ce a împușcat cuplul, atacatorul s-a refugiat în propria casă, dar la scurt timp după ce poliția a înconjurat proprietatea el s-a sinucis.

 

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)”, a declarat sursa citată, la Atena. „Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

După o ceartă cu proprietara care urma să-l dea afară din apartament, bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o atât pe ea, cât și pe un alt vecin care venise să îi ia apărarea femeii. Cei doi erau francezi stabiliți în Grecia.

Imediat după incident, atacatorul s-a întors în apartamentul său, s-a încuiat în interior și s-a sinucis.

Comments

comments

About the Author