Descoperire șoc în laptopul criminalului din Caracal – anchetatorii au fost uimiți

Posted on aug. 7 2019 - 12:55pm by petre

Percheziţiile continuă la casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal! Din locuinţa bărbatului de 66 de ani, anchetatorii au ridicat trei telefoane, laptop şi aparatură foto.

Potrivit România Tv, în laptopul lui Dincă, criminaliştii au descoperit filmuleţe şocante, cu minori care întreţin relaţii sexuale. Gheorghe Dincă ar putea fi acuzat acum şi de pornografie infantilă.wpid-screenshot_20190802-133158__014365044006633557915.jpg

În plus, anchetatorii au găsit un telefon şi un sac cu oase şi cenuşă, lângă Caracal, în locul indicat chiar de Gheorghe Dincă. În acest moment, nu se ştie dacă aparţine Luizei Melencu sau altei victime.
„S-a găsit un nou telefon. Nu ştim dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui şi a celor care îl învaţă pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac şi gata, sunt două victime, se închide totul. Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime.

El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzaţia de viol, spunând că nu s-au înţeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt prostituate, şi de acuzaţia de tranşare, de cruzime, de tot”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Comments

comments

About the Author