Definitiv! Novak Djokovic, expulzat din Australia

Posted on ian. 16 2022 - 12:05pm by petre

Novak Djokovic va fi expulzat din Australia. Tribunalul federal a respins apelul sârbului la decizia de anulare a vizei.

 

Tribunalul federal din Melbourne a respins apelul formulat de avocaţii lui Novak Djokovici la decizia autorităţilor australiene de a-i anula a doua oară viza de intrare în țara de la Antipozi. În urma deciziei, tenismenul sârb va fi expulzat.

 

L
Viza lui Novak Djokovici a fost anulată, în această dimineață, de către Tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore, anunță BBC News. Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul sârbului a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei judecători.

Audierile la tribunalul federal din Melbourne în dosarul vizei lui Novak Djokovici, au durat între orele 00.30 şi 05.30, cu o pauză de o oră.

Decizia nu poate fi contestată, astfel că marele campion sârb nu va fi prezent la startul Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nouă ori de-a lungul carierei. Pe tabloul principal, locul lui Novak Djokovic va fi luat de un lucky-loser. Daniil Medvedev și Alexander Zverev rămân acum marii favoriți la câștigarea turneului de la Melbourne.

Comments

comments

About the Author