Cursuri GRATUITE de dans sportiv pentru copii la Timișoara

Posted on apr. 20 2015 - 11:45pm by petre

Școala de dans Mirtys Dance organizeazăîn perioada 27 aprilie – 20 iunie 2015 cursuri gratuite de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani.

Aceste cursuri vor fi susținute la Bastionul Theresia, în perioada menționată, de 2 ori pe săptămână– luni și miercuri, de la ora 19:00. Finalul cursurilor va fi marcat de un spectacol inedit, la Teatrul Național Timișoara, în data de 23 iunie 2015.
Antrenorii sunt Mirtys Staici și Decius Mirea – campioni balcanici și vicecampioni ai României și Austriei, iar succesul Balului Vienez de la Timișoara se datoreazăcoregrafiei și orelor de antrenament realizate de aceștia.

ÎnTimișoara, existăcâteva școli de dans care organizeazăcursuri, însănoutatea constăîn faptul căMirtys Dance oferăaceastăserie în mod gratuit, din dorința de a încuraja copiii săîși urmeze pasiunea pentru dans. „ Dansul în general oferăun sentiment de încredere în sine și ajutăla dezvoltarea sănătoasăa oricărui individ. Prin dans, copiii învațăsăfie disciplinați, săse desfășoare într-un mediu structurat, sărelaționeze cu alți copii„ – au declarat Mirtys și Decius.

ÃŽnscrierile se fac pânăîn data de 25 aprilie 2015, la telefon 0721277562 sau pe adresa de email: mirtysdance@yahoo.com. Notă: înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Acest proiect este realizat de Mirtys Dance, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Muzeul Banatului, Direcția pentru Sport și Tineret Timiș. Parteneri media: Kiss FM, HDV Studio. Sponsor principal: Mewi.

Comments

comments

About the Author