Curg râuri de lacrimi pentru Laura, tânăra doctoriță sugrumată chiar în cabinet

Posted on dec. 12 2023 - 1:44pm by petre

Laura Simon și-a găsit sfârșitul, la doar 31 de ani, chiar în cabinetul în care lucra.

Era un respectat medic veterinar din Petroșani. Pe internet, cei care i-au trecut pragul cabinetului, au spus numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 

Gelozia şi excesul de alcool l-au împins către un gest oribil.

Un tânăr de 30 de ani din Petroşani şi-a strangulat iubita în timp ce aceasta se afla la serviciu, într-un cabinet veterinar, după ce femeia a decis că vrea să pună capăt relaţiei. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic emoţional!

Sătulă de crizele de gelozie ale iubitului ei, tânăra a vrut să pună capăt relaţiei.

Orbit de furie, după ce a dat pe gât câteva pahare, s-a dus glonţ la cabinetul veterinar în care lucra femeia, pentru a încerca să o convingă să-i mai acorde o șansă.

 

În timp ce afla în incinta cabinetului veterinar al victimei, situat în municipiul Petroşani, a strangulat victima cu ajutorul unui şnur pe care-l avea asupra sa, producându-se asfixiere mecanică a căilor respiratorii, ce a condus la deces, iar ulterior, a sustras din cabinetul medical al victimei telefonul acesteia şi o legătură de chei pentru diverse tipuri de ială.

 

 

Pentru a scăpa de consecinţe, imediat ce a săvârşit fapta a încercat să-şi pună capăt zilelor. A pus mâna pe un cuţit şi s-a înjunghiat în piept, însă teama l-a oprit de această dată: s-a ales doar cu o rană uşoară. Bărbatul a fost reţinut, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

 

Astăzi, femeia ucisă de iubit va fi condusă pe ultimul drum.

sursa: Observator News, foto: Facebook

 

Comments

comments

About the Author