Crimă oribilă! Tânără de 23 de ani, ucisă de un individ ieșit recent din pușcărie

Posted on iun. 15 2021 - 2:17pm by petre

O fată de 23 de ani a fost ucisă în casă de iubitul eliberat recent din pușcărie. Bărbatul este căutat de polițiști

O crimă oribilă a avut loc astăzi în Capitală, într-o locuință aflată pe strada Dreptății. Din primele informații, o tânără de 23 de ani a fost ucisă în propria casă de iubitul care fusese eliberat recent din închisoare. Criminalul este căutat la această oră de polițiști.

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Criminalul este căutat de polițiști

Potrivit unor surse, bărbatul acuzat de omor fusese eliberat în urmă cu 6 luni din închisoare. Se pare că tânăra ar fi aflat de trecutul infracțional al individului și voia să se despartă. În momentul producerii tragediei, în casă se mai aflau mama fetei și un copilaș în vârstă de 4 ani. Este vorba despre o fetiță pe care victima o avea din altă relație.

La această oră, agresorul este căutat de polițiștii bucureșteni.

Comments

comments

About the Author