Crima care a îndoliat România – Antonia, o fetiță de 4 ani, ucisă și incendiată la Arad

Posted on mart. 21 2022 - 5:39pm by petre

Bărbatul care a ucis la Arad fetiţa de 4 ani a concubinei sale şi apoi i-a incendiat trupul a fost condamnat la 18 ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de 1,5 milioane de euro.

Avocatul Adrian Cuculis, care-l reprezintă pe tatăl biologic al victimei, afirmă că nu se aşteaptă ca decizia luată pe fond să mai fie contestată.

”18 ani de închisoare a dispus instanţa pentru faptele comise. Decizia este pe fond şi ne aşteptăm să nu mai fie contestată”, a transmis, luni, avocatul Cuculis, care îl reprezintă pe tatăl biologic al fetiţei în acest dosar, scrie news.ro.

 

Potrivit avocatului, tatăl biologic ”îşi caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiţa lui, fiindcă iniţial nu-şi dăduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad”.

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2021. Trupul fetiţei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

În urma cercetărilor, a fost acuzat tatăl vitreg al fetei, un bărbat de 23 de ani.

Filmul crimei din Arad: Antonia a fost ucisă și incendiată de tatăl vitreg

El le-a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie şi a decedat.

I-a pus trupul într-un cearşaf, apoi într-un geamantan, l-a luat de mână pe frăţiorul fetei, Oscar, apoi s-au dus lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incendiat corpul copilei. În acest timp, băiatul aştepta pe o piatră, la 5-10 metri, şi se uita pe telefon la desene animate.

În urma recunoaşterii faptelor, bărbatul a solicitat reducerea pedepsei pe care urmează să o primească pentru faptele sale.

sursa: Observator News

 

Comments

comments

About the Author