Consiliul Județean Timiș a inaugurat un nou drum de importanță turistică în zona Făget VIDEO

Posted on oct. 8 2018 - 7:26pm by petre

Consiliul Județean Timiș a inaugurat un nou drum de importanță turistică în zona Făget VIDEO

Informatii privind obiectivul de investiti Ranforsare sistem rutier pe DJ 681 Făget- Drăgșinesti.

Obiectivul se gaseşte pe traseul drumului judetean DI 681, care asigura legatura DN 68A (Făget) cu localitatea Drăgsinesti, cu zona turistica Fârdea (lacul Surduc) si cu DN 6 prin localitătile Fârdea, Hăuzeşti, Crivina, Cridova.
Drumul DJ 681 face parte din reteaua de drumuri judetene a Judetului Timiş şi este in administrarea Consiliului Judetean Timiş.

Lucrarile au fost proiectate de SC ALIDO PROIECT SRL şi SC POD-PROIECT SRL şi executate de asocierea dintre SC TECHNOCER SRL, SC AUDO PROIECT SRL si SC POD-PROIECT SRL, valoarea totala a lucrarilor executate find de 13,778.91402 lei (färá TVA), fonduri asigurate din bugetul de investitii al Consiliului Judetean Timiş

Lungimea sectorului de drum pe care au fost executate lucrări este de 10,2 km, iar durata 12 luni, din care doua luni – durata de elaborare şi predare documentatie tehnico-economică.

Informații tehnice: platforma: 8,0 m; parte carosabilã: 6,50 m; acostamente: 2 x 0,75 m; din care: benzi de incadrare: 2 x 0.25 m; panta transversală: 2,5% parte carosabilă; 4,0 % acostamente.

In cadrul proiectului au mai fost realizate 19 intersecții cu drumurile şi strazile laterale, accesele la proprietăti, dispozitive de scurgere a apelor 4.727 m de şanturi betonate; şanturi noi de pamant, 11 podete laterale, 5 podete transversale casetate, un podet din dale prefabricate, amenajarea cu dale elastice din cauciuc pe o lungime de 10,8 m a trecerii la nivel cu calea ferată de la km 0+150, parapet metalic directional – 1.055 m, marcaje si plantarea indicatoarelor rutiere.

Comments

comments

About the Author