Comisarul sef Adrian Dumbrava, noul adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Timis

Posted on sept. 16 2010 - 1:34pm by petre

Concursul pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Timis, la care s-au prezentat seful Serviciului Cazier, comisarul sef Sorin Munteanu, si seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice, a fost castigat de cel din urma, comisarul sef Adrian Dumbrava.


In varsta de 46 de ani, Adrian Dumbrava este un judiciarist pur sange, unul dintre politistii adevarati care in cariera remarcabila in cadrul structurilor judiciare ale Politiei Timis a prins si hoti. Nascut ardelean, in Arad si crescut banatean, la Ortisoara, comisarul sef Dumbrava este casatorit si are un baiat de 24 ani.
Din noua pozitie, noul adjunct al sefului IPJ va coordona activitatea Serviciilor Politiei Judiciare, de Investigare a fraudelor, Serviciului Arme si a celui Criminalistic.
In exclusivitate pentru ziarul Timisoara, noul adjunct al Politiei Timis a declarat:
Obiectivele mele sunt obiectivele IPJ Timis, cele ale conducerii IGPR si cele ale MAI. In primul rand ne vom concentra pe activitatea de prevenire si de combatere a infractiunilor, in special a celor cu violenta, comise impotriva vietii, a integritatii si a libertatii persoanelor. Vom acorda o atentie deosebita combaterii si prevenirii talhariilor savarsite impotriva sistemului bancar, combaterii si prevenirii evaziunii fiscale si a contrabandei.
Deocamdata, comisarul sef Adrian Dumbrava este in concediu de odihna, pentru inca doua saptamani, perioada de incarcare a bateriilor pentru noua misiune, deloc usoara, pe care i-a incredintat-o conducerea IGPR.

Comments

comments

About the Author