Ce a pățit un șofer român în Germania

Posted on sept. 20 2023 - 3:05pm by petre

 

Recent, pe o șosea din Germania, a avut loc o scenă rar întâlnită în România, atunci când un echipaj de poliție germană a intervenit pentru a ajuta un șofer român aflat într-o situație inedită.

Un videoclip postat pe rețelele sociale a capturat momentul în care o mașină cu numere de înmatriculare din Brașov, România, a rămas blocată pe șosea, periclitând traficul de dimineață.

În clipul viral, se poate observa cum doi polițiști germani au oprit în apropiere de mașina cu numere străine și au coborât rapid din vehiculul lor de patrulare.

Fără a ezita, ofițerii s-au apropiat de șoferul român, care părea vizibil îngrijorat de situație.

Polițiștii au început să împingă mașina cu numere de Brașov, ajutându-l astfel pe șofer să se deplaseze în condiții de siguranță. Scenele uimitoare au arătat cum mașina poliției a însoțit-o încet pe cea a șoferului român, asigurându-se că niciun alt vehicul nu se apropie prea mult pentru a evita accidente.

După câteva sute de metri parcurși cu grijă, echipajul de poliție germană a ghidat mașina cu numere de Brașov într-o parcare de pe marginea autostrăzii, permițând astfel reluarea normală a traficului.

În urma incidentului, șoferul român a fost profund recunoscător pentru ajutorul prompt și profesional oferit de polițiștii germani. El a declarat că nu s-ar fi așteptat niciodată la un astfel de gest de bunăvoință din partea autorităților străine și și-a exprimat admirația pentru modul în care polițiștii au gestionat situația cu calm și competență.

Videoclipul cu intervenția eroică a polițiștilor germani a devenit rapid viral pe rețelele sociale, primind mii de aprecieri și distribuiri. Această poveste inedită demonstrează încă o dată că spiritul de solidaritate și ajutorul reciproc transcende granițele naționale, iar poliția germană a dat un exemplu admirabil în acest sens.

Comments

comments

About the Author