Ce a pățit angajatul Vodafone care a trântit o bătrână în magazin

Posted on feb. 14 2022 - 6:05pm by petre

Incident şocant, în Capitală. O femeie de 73 de ani a fost pur și simplu trântită la pământ de un angajat, într-un magazin al unei societăți de telefonie mobilă.

După cum se vede în imagini, femeia s-a lovit la cap și, după acest incident violent a depus plângere la poliție.

“Nu aveţi voie să mă atingeţi! Nu aveţi voie să mă atingeţi! Staţi un pic! Au! Aoleu, mamă! Aoleu!

Aceste scene scandaloase s-au petrecut într-un centru comercial din sectorul şase al Capitalei. Cele două femei ar fi încercat să renegocieze un abonament mai vechi. S-a ajuns însă la ceartă iar angajatul le-a împins cu brutalitate, fără să ţină cont de faptul că una dintre cliente are 73 de ani.

„Mi-ai spart capul! Mi-ai spart capul! Încetează, domnule! Nu sunteţi zdravăn! Noi am venit aici să rezolvăm!”, spunea victima, așa cum se aude pe filmare.

Fiica femeii împinse este jurnalist, iar în trecut ar fi lucrat la o altă companie de telecomunicaţii.I-a reproşat angajatului că nu ştie să se poarte cu clienţii.

După conflict, femeia de 37 de ani a sunat la 112 ca să anunţe că mama sa a fost agresată de angajatul unei societăţi comerciale, iar la faţa locului au sosit poliţiştii secţiei 22. Pentru că femeia nu a dorit să depună iniţial plângere împotriva agresorului, aceştia s-au sesizat din oficiu pentru purtare abuzivă.

Contactaţi de Ştirile PROTV, reprezentanţii companiei au transmis că le-au cerut scuze celor două, dar şi că l-au concediat pe loc pe angajatul recalcitrant.

„Ca urmare a incidentului petrecut într-unul dintre magazinele noastre, am încetat raporturile de muncă avute cu angajatul în cauză. Prioritatea noastră a fost să ne asigurăm că persoana afectată este în afara oricărui pericol și să retragem imediat agentul din activitatea curentă, până la aplicarea prevederilor legale. Le cerem încă o dată scuze celor două cliente pentru incident și vrem să asigurăm opinia publică de faptul că avem toleranță zero față de astfel de comportamente”, a transmis compania Vodafone.

Bărbatul în cauză a fost audiat luni de poliţişti. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

sursa: Știrile ProTV

Comments

comments

About the Author