Cauți să obții o coafură de salon acasă? Iată care sunt cele mai bune perii rotative

Posted on feb. 10 2022 - 5:53pm by petre

 

O perie rotativă poate fi soluția pentru persoanele care își doresc rezultate de salon acasă fără a avea nevoie de prea multe instrumente sau pricepere, iar acest lucru este posibil pentru că majoritatea modelelor de perii rotative pot îndrepta, modela, ondula și usca părul, toate în același dispozitiv. Printre cele mai bune branduri de instrumente pentru hairstyling se numără și BaByliss, o firmă franțuzească, fondată în 1961.

Cu siguranță, atunci când sunteți în căutarea unei perii rotative sau chiar și a unui odulator, a unei plăci de păr sau a unui uscător, BaByliss nu este de trecut cu vederea. Iată mai jos câteva dintre cele mai bune modele de perii rotative ale acestui brand.

Perie rotativă BaByliss AS200E

Modelul AS200E de la Babyliss este o perie rotativa de înaltă calitate, concepută pentru a oferi o putere maximă de până la 1000 W. Cu această putere puteți usca rapid chiar și părul lung și des. Aparatul a fost conceput pe baza unui set de patru capete interschimbabile care pot fi folosite pentru a usca sau modela părul, întrucât oferă posibilitatea de a da diferite efecte precum bucle sau păr creț. Această caracteristică este un mare avantaj pentru utilizatorul final care, prin achiziționarea acestui instrument, își ia acasă un dispozitiv care poate fi folosit într-o varietate de scopuri. Este important de menționat că capetele interschimbabile sunt de diferite mărimi, iar unele includ un tratament special de tehnologie ionică care ne ajută să obținem un păr fără energie statică în timpul uscării, evidențiind strălucirea naturală a părului dumneavoastră în acest proces.

Perie rotativă BaByliss AS551E

Când căutați cele mai bune perii rotative Babyliss, modelul AS551E se remarcă prin faptul că oferă un preț de achiziție accesibil și o bună performanță. Printre caracteristicile remarcabile ale produsului regăsim un set de capete interschimbabile care permit adaptarea periei la diferite lungimi de par. Pe de o parte, vei avea un cap rotativ de 50 mm din peri de mistreț și acoperire ceramică. Pe lângă faptul că este eficient la uscarea părului lung și des, această combinație de materiale este ideală pentru a avea grijă de sănătatea părului tău. Celălalt cap al său de 35 mm, tot din peri de mistreț, este indicat pentru părul scurt sau pentru a da un finisaj ondulat vârfurilor. O caracteristică foarte importantă a acestui produs este prezența a două niveluri de temperatură care vă permit să îl adaptați la nevoile dumneavoastră particulare și să nu vă deteriorați părul din cauza utilizării excesive a căldurii.

Perie rotativă BaByliss 2735E

La rândul său, Babyliss 2735E este unul dintre cele mai populare modele pe care le puteți găsi. Produsul este capabil să adune caracteristicile bune ale altor modele ale mărcii. Printre caracteristicile specifice care merită menționate se numără cele patru capete interschimbabile ale sale. Unul dintre ele este un cap rotativ cu peri de mistreț de 50 mm care are un tratament ceramic pentru a avea grijă de sănătatea părului tău. Acest lucru este perfect completat de un cap de 20 mm, tot din peri de mistreț, pe care îl puteți folosi pentru a ondula ușor vârfurile părului lung sau scurt. Dispozitivul are o putere de 1000 W și două viteze de temperatură prin care este foarte ușor să personalizați dispozitivul la nevoile dumneavoastră specifice. În sfârșit, includerea unei poziții de aer rece este ideală pentru a termina coafarea părului și pentru a evita încrețirea asociată cu schimbarea temperaturii.

Spre deosebire de aparatele de îndreptat părul și celebrele ondulatoare electrice, periile cu aer cald ne oferă un instrument practic pentru a ne îndrepta părul sau a îl ondula fără a-l deteriora. Dacă îți investești banii într-un model de calitate, vei putea să îți coafezi părul de câteva ori pe săptămână ani de zile și nu vei avea niciodată cele mai frecvente inconveniente asociate cu folosirea excesiva a plăcii de păr sau a ondulatorului: păr ars, păr tern și vârfuri despicate.

Comments

comments

About the Author