Cadavrele celor doi adolescenți, băgate în portbagajul criminalului și aruncate într-o casă părăsită

Posted on oct. 26 2022 - 10:28pm by petre

El este bărbatul de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede care ar fi ucis doi tineri iubiţi din Turnu Măgurele un băiat de 18 ani şi o fată de 16 ani, după care i-a băgat în portbagajul unei maşini şi i-a ascuns într-o casă părăsită din localitatea Drăgăneşti de Vede.

 

Doi tineri iubiţi din Turnu Măgurele, un băiat de 18 ani şi o fată de 16 ani, au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi apoi ascunşi într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede.

Dubla crimă a ieşit la iveală după ce fratele tânărului de 18 ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că atât fratele său, cât şi iubita acestuia, au dispărut fără urmă din casa lor din Turnu Măgurele.

În urma unei anchete, poliţiştii şi procurorii din Teleorman au făcut o descoperire îngrozitoare. Ambii fuseseră omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi apoi ascunşi într-o casă părăsită din localitatea Drăgăneşti de Vede.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri,care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

sursa Observator News

 

 

Comments

comments

About the Author