Bătaie cu bâte și topoare, mașini distruse în parcare la Lidl VIDEO

Posted on iun. 20 2021 - 4:35pm by petre

Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri, în această după-amiază, pe străzile din Topliţa, judeţul Harghita.

Răfuiala, care a avut loc în zona Pieței Agroalimentare din localitate, ar fi pornit de la două femei care s-au atacat cu un cuțit.

Scene incredibile surprinse, astăzi, pe străzile din Topliţa. Mai multe persoane au fost implicate într-un scandal teribil. După ce s-au atacat printre tarabe, în zona Pieței Agroalimentare, furia agresorilor s-a îndreptat şi către maşinile din zonă. Un bărbat a fost filmat cum sare pe un autoturism cu picioarele, îi sparge parbrizul şi îi taie cauciucurile cu un cuţit.

VEZI AICI VIDEO GALERIE

11 scandalagii, săltaţi de poliţie

O altă înregsitrare surprinde o femeie care loveşte cu toporul o altă maşină. Potrivit oamenilor legii, în urma scandalului, trei persoane au ajuns cu răni la spital, iar patru autoturisme au fost vandalizate. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale ale poliţiei pentru a calma spiritele. 11 dintre scandalagii au fost săltaţi şi duşi la secţie pentru audieri.

Redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Harghita:

„Intervenție fermă a polițiștilor și jandarmilor pentru aplanarea unui scandal, în municipiul Toplița
Persoanele implicate au fost identificate imediat, 11 dintre acestea fiind imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, pentru cercetări.

La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Toplița despre faptul că, în zona Pieței Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanților, la fața locului s-au deplasat deîndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita. Imediat după intervenția forțelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun.

Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Comments

comments

About the Author