Bătaie ca în filme în mai multe zone! Jandarmii au intervenit în forță și au dat cu gaze

Posted on apr. 7 2022 - 11:35pm by petre

O bătălie ca în filme a avut loc joi, în jurul orei 18.00, în Piața Muzeului, din Cluj-Napoca, relatează Știri de Cluj – StirideCluj.ro.

Suporterii CSA Steaua București și suporterii U Cluj s-au întâlnit în Piața Muzeului, fiind dirijați de jandarmi.

Potrivit jurnaliștilor din Cluj, suporterii de la București au început să înjure și să arunce cu sticle.

O fată a fost lovită în cap și a rămas întinsă pe caldarâm.

 

Bătaia a început în zona Muzeului de Istorie a Transilvaniei, unde s-au aruncat zeci de sticle. Jandarmii formau un cordon, iar câțiva suporteri de la Steaua au început să îi provoace pe cei de la U Cluj. Ultimii s-au luat după ei și când au dat de barajul jandarmilor s-au aruncat scaune și sticle spun jurnaliștii de la Știri de Cluj.

Suporterii U Cluj s-au retras spre terasa Caro, unde cei de la Steaua au continuat să arunce cu sticle.

Suporterii nu au putut să se bată, pentru că toate zone de acces au fost închise. În schimb, în Piața Muzeului a plouat cu sticle, scaune și alte obiecte.

 

Un suporter de la Steaua București a fost culcat la pământ cu o lovitură de un jandarm, în centrul Clujului, În Piața Unirii.

Cei din galeria Stelei au fost agresivi la un moment dat în Piața Unirii. Nu este clar ce s-a întâmplat, dar tânărul apare fugind, iar un jandarm l-a ajuns din urmă și i-a aplicat o lovitură fatală. Bărbatul a căzut lat la pământ.

După incidentul din Piața Unirii, unde au fost altercații între steliști și jandarmi, au urmat violențe în Piața Muzeului.

sursa: StirideCluj.ro

 

Comments

comments

About the Author