Bărbat, împușcat și înjunghiat în gât în parcarea unui supermarket

Posted on sept. 22 2023 - 10:27am by petre

UPDATE:

Bărbatul care a provocat scandalul din parcarea unui supermarket din Arad a fost reţinut după ce l-a împuşcat în cap pe presupusul amant al partenerei sale, iar apoi l-a înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, victima fiind în comă la spital. Suspectul a vrut să o împuşte şi pe femeie, dar arma – un pistol cu glonţ – nu s-a descărcat, astfel că a tras-o afară din maşină şi a călcat-o pe cap de mai multe ori. Bărbatul, care are 50 de ani, ar fi comis aceste fapte din gelozie, scrie News.ro

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, care a atacat-o pe concubina sa şi pe presupusul amant al femeii este cercetat pentru violenţă în familie, în modalitatea tentativei la omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală fără drept. Dosarul se află la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Suspectul, reţinut, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

”În timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa, şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă focul nu s-a declanşat”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Atacatorul s-a năpustit apoi spre concubina sa. ”În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă”, arată sursa citată.

Apoi, el s-a întors la bărbatul cu care se afla femeia în maşină şi a continuat să îl atace. ”Imediat după acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate”, se arată în comunicat.

 

Un bărbat din Arad a fost înjunghiat în gât, cu o șurubelniță, în această după-masă, în parcarea unui supermarket din zona 300, din cartierul Micălaca.

Agresorul – un bărbat din Fântânele – este soțul femeii care însoțea victima. Bărbatul credea că soția îl înșală, așa că ar fi urmărit-o. Femeia a ajuns în parcarea supermarketului din cartierul Micălaca, fiind văzută de soțul ei alături de un bărbat.

Agresorul a folosit pistolul pe care îl avea asupra sa, potrivit informațiilor noastre, și și-a împușcat victima în cap. Atacul a avut loc în mașina în care victima și soția agresorului se aflau împreună, în parcarea unui supermarket din zona 300 a cartierului Micălaca.

Soțul gelos s-a dus la ușa autoturismului, a îndreptat pistolul spre bărbat și a tras, nimerindu-l în cap. Apoi a luat șurubelnița și l-a înjunghiat în gât pe bărbatul în vârstă de 55 de ani.

Potrivit informațiilor, agresorul – muncea în Germania – deținea ilegal arma și bănuia de ceva timp că soția sa avea o aventură extraconjugală.

Victima – în vârstă de aproximativ 55 de ani – a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul a fost reținut de polițiști.

Despre incident, reprezentanții IPJ Arad au transmis următoarele: „La data de 21 septembrie, în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a transmis IPJ Arad.

Comments

comments

About the Author