Atenție! Premii garantate la Iulius Town – campania fulger Flash Cash

Posted on feb. 7 2022 - 2:07pm by petre

Ne apropiem cu pași siguri de primăvară, iar asta înseamnă noi experiențe de care trebuie să te bucuri așa cum trebuie. Iulius Town este alături de tine cu super promoții. Până pe 9 februarie 2022, are loc campania fulger Flash Cash, unde primești premii garantat la cumpărături, iar în foodcourt ai parte de surprize delicioase toată luna.

 

Săptămâna aceasta a început Flash Cash la Iulius Town Timișoara, iar premiile sunt „actorii principali”. Timp de trei zile, de luni, până miercuri, în perioada 7 – 9 februarie, ești premiat pe loc la cumpărături. Fie că alegi să îți achiziționezi articole călduroase, cadouri pentru cei dragi, produse de make-up sau vei da un refresh garderobei tale, asigură-te că ai trecut pe lista de „must have” toate piesele de care ai nevoie.

 

Dacă vii la centrul de premiere de la parterul Iulius Town cu un bon sau mai multe bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Zilnic, pe toată perioada campaniei, primii 250 de clienți vor primi premii pe loc, așa că trebuie să te grăbești! Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town Timișoara.

 

După sesiunea de shopping, poți să treci și prin foodcourt, unde îți facem cinste, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Dacă cumperi mâncare de minimum 20 lei de la una din locațiile din foodcourt-ul Iulius Town și iei masa fie în interior, fie pe terasă sau preferi mâncarea la pachet, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul de fidelitate la Centrul de Premiere (situat în zona foodcourt)! La 3 ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul din restaurantele din foodcourt-ul Iulius Town. Regulamentul poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Comments

comments

About the Author