Atac al porcilor mistreți în Italia – o femeie mușcată pe plajă la Genova VIDEO

Posted on aug. 23 2022 - 11:33pm by petre

Problemele pe care le are Italia cu porcii mistreţi au ieşit din nou la suprafaţă.

O turmă de porci mistreți a dat năvală pe străzile din centrul istoric al Genovei.

În urmă cu câteva zile, o femeie a fostmuşcată de un astfel de animal sălbatic pe o plajă din zona Sturla, un cartier al Genovei, unde Rossana Padoan Falcone a mers să se relaxeze după serviciu.

“Eram pe plajă, stăteam pe prosop. Mă bucuram de briză când un mistreț a apărut brusc lângă mine. Am rămas nemișcată, a părut că pleacă, dar apoi s-a apropiat din nou de mine și m-a mușcat de braț”, a spus italianca.

Ceilalţi turişti au fugit, speriaţi
Panicată, Padoan Falcone a țipat când și-a văzut mâna plină de sânge. O altă persoană aflată pe plajă i-a sărit în ajutor. Apoi, mulți dintre turiști au fugit panicați.

Victima a fost dusă la spital, unde i-au fost administrate o injecție împotriva tetanosului și antibiotice și medicamente pentru rabie.

Au mai existat episoade regretabile, cu porci mistreţi, în Italia: anul trecut, o turmă de mistreți a încercuit o femeie care tocmai ieșise dintr-un supermarket de lângă Roma și i-a furat cumpărăturile, incidentul readucând în actualitate o nemulțumire mai veche cu privire la prezența acestui animal în multe orașe italiene.

Comments

comments

About the Author