Aqualand Deva, cel mai mare centru de agrement acvatic din Romania, se inaugureaza marti!

Posted on dec. 16 2010 - 8:41pm by petre

O investitie de 10 milioane de euro va impulsiona turismul din capitala judetului Hunedoara, Deva, care are a finalizat cel mai mare complex de agrement Aqualand din Romania, comparabil cu inaugurat la inceputul acestui an la Szeged in Ungaria. In acest timip, la Timisoara interese meschine omoara din fasa orice proiect util comunitatii.

Parcul de distractii acvatic Aqualand din Deva va fi inaugurat inainte de Craciun, mai exact in data de 21 decembrie, lucrarile fiind pe ultima suta de metri, au anuntat autoritatile locale.

Complexul se intinde pe o suprafata de 4.200 de metri patrati, dispune de 600 de metri patrati de luciu de apa, are cinci bazine de inot cu diferite dimensiuni, tobogane, jacuzzi, sala de forta, sauna, sali de masaj si de relaxare si un restaurant, capacitatea complexului fiind de 500 de persoane simultan.

„Este cea mai mare investitie de agrement din Deva, din ultimii 100 de ani, iar ce este cel mai important e ca incepem sa devenim o localitate tot mai interesanta pentru turisti.

De acest complex acvatic de distractii se vor bucura toti hunedorenii, dar si turistii care vin, de la an la an, in numar tot mai mare. Obiectivele turistice pe care le-am pus in valoare in ultimii ani a transformat Deva intr-un important oras turistic al Romaniei, iar acest parc de distractii cu siguranta in scurt timp va capta atentia unui numar foarte mare de oameni”, declara primarul municipiului Deva, Mircia Muntean.

Pe de alta parte, complexul din Deva ar fi, potrivit autoritatilor locale, singurul din tara care foloseste pentru incalzirea cladirii si apei un sistem cu cogenerare care produce, prin arderea gazului, simultan energie termica si electrica.

Complexul va fi deschis zilnic, intre orele 08:00 si 21:00, iar tarifele sunt diferite in functie de perioada din saptamana si de facilitatile pe care le doresti, fiind cuprinse intre 5 lei pentru copii si 40 de lei, tarif pe o zi cu acces la toate facilitatile.

Constructia complexului Aqualand a inceput in anul 2006, iar lucrarile au costat 42 de milioane de lei.

Tarife
5 lei – copii ntre 3-18 ani ntre orele 08-14 de luni pn? vineri
5 lei copii nso?i?i de p?rin?i ntre orele 14-17 de luni pn? vineri
8 lei pensionari ntre orele 8-14 de luni pn? vineri
25 lei tax? standard de intrare adul?i ntre orele 8-21 de luni pn? duminic?
15 lei tax? exclusiv not ntre orele 18-21 nu se permite accesul la tobogane de luni pn? vineri
40 lei tarif pe o zi acces la toate facilit??ile- de luni pn? vineri

Comments

comments

About the Author