Anunț de concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următorului post contractual de execuție vacant Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

Posted on iun. 8 2023 - 2:41pm by petre

 

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

anunță

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Piața Eftimie Murgu, nr.2, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a următorului  post contractual de execuție  vacant:

 

– 1 post RESPONSABIL CONTROL INTERN MANAGERIAL – SECRETAR TEHNIC AL COMISIEI DE MONITORIZARE A SCIM COD COR 235901, COMPARTIMENTUL CONTROL INTERN MANAGERIAL cu studii superioare  absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,  pe perioadă nedeterminată.

 

Condiții specifice de participare la concurs:

 

Pentru   postul de RESPONSABIL CONTROL INTERN MANAGERIAL – SECRETAR TEHNIC AL COMISIEI DE MONITORIZARE A SCIM, COMPARTIMENTUL CONTROL INTERN MANAGERIAL:

 

– Studii superioare  absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

– Curs de specializare în domeniul Sistemului de Control Intern Managerial;

– Vechime în muncă: minimum 1 an;

– Vechime în specialitatea studiilor: minimum 1 an;

– Abilități avansate operare PC, Microsoft Office nivel avansat;

– Aptitudini de comunicare orală și scrisă;

– Limba engleză nivel mediu.

 

 

 

Calendarul de  concurs:

 

– perioada de depunere a dosarelor: 09.06.2023-22.06.2023, ora 15.00;

– probă scrisă:30.06.2023, ora 12.00 – Sala Bibliotecă, etaj I, la sediul universității, Piața Eftimie Murgu nr.2 Timișoara

– probă interviu: 04.07.2023, ora 12.30 -Sala  Bibliotecă, etaj I, la sediul universității, Piața Eftimie Murgu nr.2 Timișoara

 

 

Dosarul de înscriere la concurs se depune la Direcția Resurse Umane a universității, prin Registratura universității, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 35 din Hotărârea Guvernului nr.1336/2022.

Relații suplimentare cu privire la acest concurs se obțin: http://www.umft.ro/cariere, email:cariere@umft.ro,  tel. 0256/204250.

 

 

 

 

Comments

comments

About the Author