Alexandra Dulgheru a bătut-o pe canadianca care refuzase sădea mâna cu ea

Posted on apr. 19 2015 - 10:53am by petre

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel căRomânia a egalat, 1-1, scorul în întâlnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondialăa Cupei Federației.Dulheru Alexandra

Partida a durat o orăși 37 de minute.

Înprimul meci, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda (260 WTA), dupădouăore și 39 de minute de joc. Begu a fost vizibil afectatăîn setul trei de o problemăla piciorul stâng.

Duminicăsunt programate partidele Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) – Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) – Alexandra Dulgheru (locul 69) și Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru.

DacăBegu nu va putea evolua în meciul din ziua a doua a întâlnirii, ea va fi înlocuităde Andreea Mitu, locul 104 WTA.

ÃŽnvingătoarea din partida Canada-România va evolua în 2016 în cea mai înaltădivizie a competiției, iar învinsa va juca în Grupa MondialăII.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a făcut un gest ironic la finalul meciului, când s-a îndreptat spre staful echipei României și s-a prefăcut cărefuzăsăle întindămâna compatrioților ei.

La finalul partidei din Fed Cup, de la Montreal, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României și coechipierele Andreea Mitu și Raluca Olaru. Ea a mimat cărefuzăsădea mâna cu ei, ironizând astfel gestul canadiencei Eugeniei Bouchard, care nu a acceptat să-i strângămâna la tragerea la sorți de vineri.

Întot acest timp, Bouchard a așteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, așa cum a promis vineri. După”mica scenetă” pusăîn practicăîn sala din Montreal, românca a mers și a dat mâna cu sportiva canadiană.

„Am încercat sănu facem lucrul acesta, dar ținând cont căam câștigat meciul ne-am permis săfacem o micăironie”, a precizat căpitanul nejucător Alina Tecșor.

Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângămâna Alexandrei Dulgheru, dupătragerea la sorți pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup, numărul 7 WTA explicând cănu are nimic cu sportiva romînă, dar nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci. „Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. Dupăce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

sursa: Mediafax, foto: BucurestiFM.ro

Comments

comments

About the Author