ALERTĂ! INCENDIU URIAȘ la intrarea în Timișoara

Posted on apr. 14 2022 - 6:02pm by petre

În data de 14.04 2022 ora 16.54 în urma apelului pe S.N.U.A.U 112, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la un depozit, pe platforma fostei fabrici de țigări, la ieșirea din Municipiul Timișoara, spre Sacalaz, DN59A, KM 5.

Pentru deplasarea către locul interventiei au fost alertate următoarele forțe și mijloace:
Detașamentul 2 de Pompieri, Detașamentul 1 de Pompieri, Detașamentul Lugoj de Pompieri, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Sânnicolau Mare, Stația de Pompieri Făget, Stația de Pompieri Deta:
4 Autospeciale de primă intervenție și comandă APIC,

12 Autospeciale de stingere cu apă și spumă ASAS, 2 Autoscări S42, 1 Autospecială CBRN, 1 SMURD B, 6 Ofițeri, 54 subofițeri. 3 Servicii Voluntare Pentru Situații de Urgență.
Incendiul se manifesta într-un compartiment al unei hale de aproximativ 1600mp. Arde aparatură electronică (aparate pentru jocuri de noroc), cu pericol de propagare la celalalt compartiment al halei, în care se afla depozitat azotat de amoniu lichid și alte pesticide.

A fost transmis mesaj de informare pentru populație RO ALERT. A fost dispusă creșterea capacității operaționale la Detașamentul 2 Timișoara și activarea Grupei Operative. Se intervine în interiorul halei pentru împiedicarea propagării incendiului la materialele periculoase. Totodată se intervine pentru evacuarea acestora.


În sprijin de la ISU Arad 3 Autospeciale de stingere cu apă și spumă, ASAS, 14 subofițeri.

sursa foto: Info Trafic Timișoara Facebook

Comments

comments

About the Author