Alertă! Incendiu masiv la periferia Timișoarei! Ard 30 de hectare VIDEO

Posted on iul. 21 2022 - 12:27pm by petre

*Actualizare incendiu vegetație din zona Ronaț*
Pe lângă forțele de intervenție din cadrul ISU Timiș, SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiu Român, la locul incendiului s-au deplasat și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cărpiniș și SPSU Biarena.
Totodată, pentru suplimentarea forțelor la locul incendiului se deplasează 2 autocamione cu containere de stingere din cadrul Stațiilor de Pompieri Sânnicolau Mare și Deta și serviciile voluntare din localitățile Șag, Dudeștii Noi și Becicherec.

Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și asigurarea intervențiilor din raionul de intervenție a Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, s-a dispus creșterea capacității operaționale prin suplimentarea personalului cu cel aflat în serviciul de permanență

 

În jurul orei 11:38 ISU TIMIȘ a fost solicitar să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în zona Ronaț din Timișoara (Str. Nicolae Titulescu)

La fața locului intervin 4 autospeciale de stingere și 10 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, 2 autospeciale de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara. De asemenea, la incendiu intervin voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiul Român

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 30 ha de vegetație, cu focare distincte.
Se lucrează pentru localizarea si stingerea incendiului.

Comments

comments

About the Author